Portfolio

Huisstijl & Website Hippe Kringloop

Hippe Kringloop is de hipste kringloop van Nederland, dat durf ik wel te zeggen. Voor deze ontzettend hippe kringloop winkel hebben wij het eveneens ontzettend hippe logo ontworpen. We zijn trots dat dit logo inmiddels al op vele bedrijfsmiddelen te zien is: vlaggen, kleding, folders, auto’s, etc.

Lees verder

Nieuwe website voor Jumpverhuur.nl

In samenwerking met Pixl hebben wij de nieuwe website van Jumpverhuur.nl ontworpen en gebouwd. De vraag De vraag van Jumpverhuur.nl was om een website te creëren die aansluit bij hun doelgroep en product, geoptimaliseerd is om goed gevonden te worden in zoekmachines en om eenvoudig hun producten te kunnen invoeren en beheren. De oplossing In […]

Lees verder

Jaarverslag Humanitas afdeling Assen

Voor de afdeling Assen van Humanitas mochten wij hun jaarverslag ontwerpen en laten drukken. Het jaarverslag geeft een overzicht en inzage in alle activiteiten die in het jaar 2014 hebben plaats gevonden. Aangezien Humanitas en AriseMedia de maatschappij en het maatschappij verantwoordelijk ondernemen belangrijk vinden, hebben wij gebruik gemaakt gerecycled papier.

Lees verder

Website Handmade Hopes

Handmade Hopes is een prachtige woonwinkel waar jongeren met een bijzondere achtergrond kunnen leren wat hun talenten zijn, AriseMedia heeft de website van Handmade Hopes gemaakt.

Lees verder