Over ons

Op 1 januari 2015 is AriseMedia opgestart door Gert Timmerman.

Het engelse woord Arise (je spreekt het op z’n engels uit) staat voor: opstaan, in actie komen. Wij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om op te staan en hun talenten te laten werken. 

De missie van AriseMedia is om mensen die zich niet staande kunnen houden of niet functioneren in een normale werkomgeving, toch een kans te geven om hun talenten in te zetten voor de maatschappij. Ons ultieme doel is om deze mensen te begeleiden naar een baan in een normale werkomgeving.

Team

Gert Timmerman
Gert heeft de algemene leiding en is eigenaar van AriseMedia. Zijn drijfveer om iets te betekenen voor de maatschappij, gecombineerd met zijn passie voor- en ervaring en kennis van media en ICT heeft hij AriseMedia opgericht. Gert is vooral werkzaam in Assen in het verzamelgebouw De Werkwereld.
btn-linkedin-profiel

Samenwerking met Alétho

AriseMedia is de commerciële broer van Alétho. Bij AriseMedia krijgen personen van Alétho de kans om in een commerciële omgeving hun talenten te gebruiken en te werken aan echte projecten. Alétho verzorgt de persoonlijke begeleiding en AriseMedia zorgt voor de vakinhoudelijk begeleiding.